Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma viurà la nova cita del 'Literanit' amb el llibre com a protagonista

Tot enllestit per a la celebració de la Literanit 2019. Dissabte, 28 de setembre, entre les 18.00 i les 23.00 hores, Palma viurà una nova cita interdisciplinària que té per objectiu fomentar la lectura, la bona literatura i els llibres.

L'esdeveniment constarà d'una programació nocturna que inclourà xerrades, taules rodones, presentacions de novetats o reedicions i signatures de llibres, recitals poètics, lectures continuades simultànies, concerts de petit format de cantautors o artistes que hagin musicat poemes, conta-contes, slam poètic, glosadors i representacions teatrals.

La Literanit és un festival interdisciplinari promogut per la Institució Francesc de Borja Moll per fomentar la lectura en un ambient lúdic i distès. La idea general rau en la creació d'un circuit literari amb activitats paral·leles, inspirant-se en altres iniciatives dedicades a les arts plàstiques, però en aquest cas, amb la literatura com a eix vertebrador de l'activitat.

«En aquests darrers anys, diverses capitals han pogut materialitzar aquesta iniciativa, tot i que restringida a àmbits com les biblioteques: a tal efecte, la proposta planteja la possibilitat de fer, d'aquesta, una "Nit Literària" més inclusiva en matèria de participació i, sobretot, una celebració de la cultura que esdevingui una fita anual en si mateixa», han explicat els organitzadors.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.