Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] La Guàrdia Civil presenta el magatzem de les festes de Sabadell com si fos un 'zulo' terrorista ple d'explosius

33413

El vídeo no guanyarà cap Òscar, encara que podria concórrer en la categoria d'efectes especials i de ciència ficció. L’equip de premsa de la Guàrdia Civil ha difós un vídeo d’un dels escorcolls realitzats de matinada a Sabadell, on es veu una olla, pots i bosses sobre una taula d’un magatzem. Segons ha informat la Directa, aquest local s’hauria fet servir per guardar-hi material pirotècnic emprat en el correfoc de la Comissió de Festes Populars.

Per a 'descobrir' aquest material tan perillós, el cos militar espanyol ha mobilitzat un centenar de membres equipats amb material de guerra.

L'operació de la Guàrdia Civil, de clar contingut polític, s'ha desenvolupat a Mollet del Vallès, Sabadell (Vallès Occidental), Santa Perpètua de Mogoda, Cerdanyola del Vallès, Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental) i Sant Pere de Torelló (Osona).

Les nou persones detengudes seran traslladades fins als calabossos de la caserna de Valdemoro, a la comunitat de Madrid, on moltes altres persones detengudes han patit maltractaments. Fonts del Ministeri de l’Interior espanyol assenyalen que podrien prestar declaració dimecres horabaixa o dijous al matí a les dependències de l’Audiència Nacional espanyola, al carrer Gènova de la capital de l’Estat espanyol.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.