Setmanari d'informació local - 138 anys

L'STEI critica que el personal no docent de centres concertats no cobra la seva nòmina actualitzada

33425

L'STEI Intersindical ha criticat aquest dilluns que el personal d'Administració i Serveis de centres concertats «segueix sense cobrar les seves nòmines de manera actualitzada», ja que, segons han informat, les reunions de la Mesa Negociadora del Conveni d'aquest tipus d'ensenyament que es duen a terme a Madrid «segueixen sense arribar a un acord».

Segons han explicat, el professorat, personal amb pagament delegat per part de l'administració educativa, se'ls va aplicar l'augment acordat i aprovat a Madrid als mòduls de concert, que per al 2019 suposava un 2,375%.

No obstant això, en el cas del personal d'Administracions i Serveis en les negociacions de la Mesa no s'ha arribat a cap acord, ja que les Patronals no estan disposades a aplicar el mateix augment a aquest personal i proposen un augment de solo un 1,2%.

«Des del STEI, que per la nostra condició de sindicat d'àmbit autonòmic no formem part de la Mesa Negociadora, entenem que aquest posicionament per part de la patronal estatal és un altre pas enrere respecte a la millora de les condicions laborals d'aquest personal, que justament és el que té unes pitjors condicions, tant laborals com retributives», han argumentat.

En aquest sentit, han reclamat «agilitació» de la negociació i que les patronals «estiguin d'acord a aplicar el mateix increment que han tingut els companys en pagament delegat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.