Setmanari d'informació local - 138 anys

Busquets: «Hem decidit presentar un projecte comú que defensi el sobiranisme i les nostres illes amb una veu pròpia a Madrid»

33429
@MESperMallorca

L’Assemblea de MÉS per Mallorca ha aprovat amb una àmplia majoria (102 sí; 28 no; 8 abstencions) concórrer a les eleccions espanyoles del pròxim 10 de novembre amb una fórmula semblant a la que va presentar els comicis passats. En aquest cas les forces aliades amb MÉS per Mallorca seran Més per Menorca i Esquerra Republicana de les Illes, formant així una coalició política sota el nom ‘MÉS-Esquerra’.

Bel Busquets ha afirmat que «després d’un debat molt actiu i plural durant l’assemblea hem decidit presentar un projecte comú que sigui capaç de defensar el sobiranisme, l’ecologisme, el feminisme i les demandes de les nostres illes amb una veu pròpia a Madrid».

La coordinadora també ha fet èmfasi que «ens hem de presentar per responsabilitat política, perquè aquestes eleccions són fruit de la irresponsabilitat i no d’una demanda ciutadana, per això no hi farem una despesa que vagi més enllà d’allò imprescindible».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.