Setmanari d'informació local - 138 anys

L'STEI convoca vaga general parcial el dia de la vaga mundial pel clima

33433

L’STEI Intersindical dona suport a la vaga mundial pel clima del 27 de setembre en defensa del futur, d’un planeta viu i d’un món més just. Una mobilització transversal amb participació del col·lectiu d’estudiants, on es planteja que sigui un dia sense consum així com també mobilitzacions als centres de treball i als carrers.

Per això, l’STEI Intersindical convoca una vaga parcial, entre les 11 i les 14 hores, per a tots els treballadors de les Balears. «Sens dubte, el canvi climàtic afectarà les condicions de treball i els llocs de treball de sectors productius com el primari i del sector serveis com el turisme. També afectarà tots els llocs de treball a l'aire lliure, amb una especial incidència en els riscos laborals que es poden incrementar en aquests llocs de treball», han explicat.

La Intersindical fa una crida a tota la ciutadania perquè se sumi a la convocatòria, i assisteixi de manera massiva a la manifestació d’aquest dia a les 12 hores a Palma i a les 19 hores a Maó.

Des de l’STEI Intersindical demanen que es declari de manera immediata l’emergència climàtica i es prenguin les mesures adients per a reduir a zero les emissions de gasos d’efecte hivernacle, «d’acord amb el que estableix la ciència i amb criteris de justícia climàtica».

Per altra banda, l’STEI Intersindical ha rebutjat els serveis mínims fixats per la Conselleria d’Educació, mentre està pendent la fixació d’aquests serveis mínims a la resta de serveis públics.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.