Setmanari d'informació local - 138 anys

Pons: «Si s'ha d'investigar algú és a les companyies aèries que han optat per incrementar el preu dels bitllets»

33435

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons, es reunirà dimarts que ve amb el secretari d'Estat d'Infraestructures, Pedro Saura, per a «tancar la polèmica» creada després de les declaracions del ministre espanyol de Foment, José Luis Ábalos, que va vincular el nivell de renda amb el descompte aeri del 75 %.

En el ple del Parlament d'aquest dimarts, Pons ha assenyalat que des del primer moment en què es van conèixer les manifestacions del ministre, des de les Balears es va manifestar que el descompte «és un dret perquè la insularitat és un desavantatge que patim tots i no té a veure amb el nivell de renda».

«Si s'ha d'investigar algú és a les companyies aèries que han optat per incrementar el preu dels bitllets», ha remarcat el conseller davant d'una qüestió formulada pel diputat del PP, Sebastià Sagreras.

Cal recordar que la setmana passada al Congrés espanyol, Ábalos va vincular el nivell de renda amb el nombre de vegades que es fa ús del descompte de resident i va dir que s'havia encarregat un estudi per a determinar quins són els efectes d'aquestes subvencions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.