Setmanari d'informació local - 138 anys

Obert el termini per a sol·licitar el vot per correu per a les pròximes eleccions espanyoles

Correus ha obert el termini per a poder sol·licitar el Certificat d'inscripció en el Cens Electoral fins al 31 d'octubre

33445

Els ciutadans que vulguin votar per correu en les eleccions espanyoles del pròxim 10 de novembre ja poden sol·licitar-ho des d'aquest mateix dimarts i fins al pròxim 31 d'octubre, a qualsevol oficina de Correus de l'Estat espanyol.

Aquest dimarts, coincidint amb la dissolució de les Corts Generals i la convocatòria oficial dels comicis, Correus ha obert el termini per a poder sol·licitar el Certificat d'inscripció en el Cens Electoral, l'obtenció del qual és imprescindible per a poder emetre el vot per correu.

Aquesta sol·licitud ha de ser gestionada personalment per cada elector, excepte en cas de malaltia o discapacitat acreditada mitjançant certificació mèdica oficial. En aquest cas, el sol·licitant podrà autoritzar notarialment o consularment a una altra persona perquè realitzi el tràmit.

En el moment de formular la sol·licitud, els interessats han d'acreditar la seva personalitat presentant davant l'empleat de l'oficina postal el DNI, Passaport o permís de conduir originals. Correus lliurarà les sol·licituds rebudes en les Delegacions Provincials de l'Oficina del Cens Electoral corresponents.

Així mateix Correus gestionarà el vot per correu per a les eleccions locals parcials que se celebraran el 17 de novembre en 35 municipis i en 88 entitats locals d'àmbit territorial inferior al municipi en els quals no es va presentar cap candidat per als comicis del 26 de maig, així com en altres tres municipis amb taules l'escrutini de les quals va ser anul·lat en les últimes eleccions municipals.

En aquest cas, el termini per a poder sol·licitar el de vot per correu també s'obre aquest dimarts i finalitzarà el 7 de novembre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.