Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort inicia un expedient sancionador de 2,1 milions a MegaPark per unes obres sense llicència

33447

La regidora de l'àrea de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Palma, Neus Truyol, ha anunciat aquest dimarts que el Consell de Gerència d'Urbanisme de Cort ha aprovat iniciar un projecte sancionador als responsables del MegaPark per valor de 2,1 milions d'euros, per realitzar unes obres per a les quals no disposaven de llicència.

Segons ha detallat Cort, es proposen sancions de 270.000 euros als propietaris de les societats MegaImber SA i Mallorca MegaOcio SL, a més del promotor, a l'enginyer, i a l'empresa constructora, per valor de 540.000 euros a cadascun. No obstant això, si els afectats retornen les obres al seu estat inicial, la sanció es reduiria un 90 per cent. Així mateix, si executen un pagament ràpid, la sanció es reduiria un 40 per cent.

L'Ajuntament va paralitzar l'activitat del Megapark l'abril de 2018, després de denegar les al·legacions dels propietaris que demanaven legalitzar les obres i l'activitat per a les quals no disposaven de llicència.

D'altra banda, el Consell de Gerència d'Urbanisme ha aprovat una llicència d'obres a l'empresa MegaSport, després que el maig de 2018 es paralitzés l'activitat en aquest establiment, per no disposar de la llicència d'obres per a una reforma que s'havia dut a terme. Ara, l'empresa ha presentat un projecte d'obres que ha estat aprovat amb els informes tècnics favorables. El pressupost de l'obra és de 3,76 milions amb un període d'execució de 36 mesos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.