Setmanari d'informació local - 138 anys

Pepi González seria la candidata de Más País a les Balears

33723

L'exsocialista Pepi González col·labora en la formalització de la candidatura de Más País, el partit impulsat per Íñigo Errejón a les Balears de cara a les eleccions generals del 10 de novembre.

Segons ha informat González (exregidora de Socialistes Independents de Lloseta), en l'actualitat s'està duent a terme, al costat de dues persones de Más País, la recollida de signatures (es necessiten unes 800) per a avalar la candidatura a les Illes Balears.

González ha explicat que de moment el projecte està fent els seus primers passos a les Illes i que va decidir unir-se a ell després de veure que els seus postulats eren «bastant pròxims» als seus. Sobre si aconseguiran els 800 avals, González s'ha mostrat «optimista», ja que, tal com ha dit, hi ha «molta gent implicada».

Respecte a si serà la candidata a les Illes, González ha dit que no hi ha res confirmat encara que pogués semblar que té un «perfil propici». Segons ha publicat 'Diario de Mallorca' aquest divendres, González es perfilaria com a candidata de la formació, encara que encara no s'ha definit la marca amb la qual es presentaran a les Illes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.