Setmanari d'informació local - 138 anys

La Comissaria de Policia de Son Gotleu es reobrirà el mes d'octubre

33783

L'Ajuntament de Palma ha anunciat que la comissaria de Policia Comunitària de Son Gotleu, que va sofrir un incendi el novembre de l'any passat, es reobrirà al públic durant aquest mes d'octubre.

Segons ha informat Cort, una vegada acabades les obres d'adequació, Seguretat Ciutadana traslladarà de nou els efectius que es trobaven en aquesta comissaria i que durant aquests mesos han estat a Avingudes. Es tracta de 40 agents, vuit oficials, tres sotsinspectors i un inspector. La comissaria dóna servei en 27 barris de Palma i és clau en la policia de proximitat.

El batle de Palma, José Hila, ha destacat que és important que la Policia torni en aquesta comissaria en un barri com Son Gotleu, on la presència policial és necessària i molt rebuda pels veïnats i veïnades.

L'edifici

Aquest edifici municipal té un total de 16.665 metres quadrats i, fins a novembre, integrava dependències de la Policia Local, a més del casal de barri de Son Gotleu, les oficines de Benestar i Drets Socials, serveis de Joventut i l'oficina de Districte.

La previsió és que el Casal de Barri reprengui les activitats que duia a terme, amb cessions d'ús d'espais a les entitats de la barriada, durant aquest mes. En concret, s'han programat a més sis tallers específics per activitats que es demanden des del barri. El centre municipal de serveis socials Gregal tornarà a obrir també les seves portes al llarg d'aquest mes a l'espera que acabi l'adequació del nou centre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.