Setmanari d'informació local - 138 anys

El president del Parlament es reuneix amb el president de l'OCB

33789

El president del Parlament, Vicenç Thomas, ha rebut aquest dilluns en audiència a la Sala Montenegro de la institució al president de l'Obra Cultural Balear, Josep de Luis. El passat mes d'agost De Luis va demanar públicament donar «més prestigi» a l'ús català des de les institucions, després de ser rebut per la presidenta del Govern, Francina Armengol, en Consolat de Mar.

Segons De Luis, la passada legislatura va ser «feble en el sentit de donar impuls a la llengua pròpia de les illes». «La llengua catalana sempre ha estat un element de cohesió entre els nouvinguts a les illes», va explicar el president de l'OCB, per la qual cosa va demanar «no permetre que aquest element es fracturi».

La visita, segons ha explicat el president de l'entitat, s'emmarca dins les trobades institucionals de l'OCB amb els responsables polítics. En la mateixa línia que la trobada amb la líder del Govern, De Luis li ha traslladat la preocupació de l'OCB pels casos de discriminació lingüística que s'han produït els darrers mesos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.