Setmanari d'informació local - 138 anys

Anna Marí i Josep Antoni Prats, candidats eivissencs al Congrés i al Senat en les eleccions del 10 de novembre

33833

Esquerra Republicana ha elegit en assemblea les persones d’Eivissa que representaran aquesta formació en les properes eleccions del dia 10 de novembre, que seran Anna Marí, al Congrés, i Josep Antoni Prats, al Senat.

Al Congrés, Anna Marí serà la candidata eivissenca de la coalició Més Esquerra, formada per Més per Mallorca, Més per Menorca i Esquerra Republicana. «Una coalició que vol fer arribar a Madrid, per primera vegada, una veu pròpia de les nostres illes, que no depengui de cap dels grans partits estatals que fins ara han estat els únics que han obtingut representació per la nostra circumscripció». Guillem Balboa en serà el cap de llista.

Anna Marí (Eivissa, 1992) és una jove graduada en Estudis Literaris per la Universitat de Barcelona, que ha cursat el màster de professorat a Eivissa i que actualment es dedica a impartir cursos de llengua, especialment a persones adultes, i a tasques de dinamització lingüística i cultural. S’implicà en política en les passades eleccions locals i autonòmiques, quan formà part de les candidatures d’Ara Eivissa i fou una de les impulsores del grup de joves que donà suport a aquesta formació a Sant Josep.

Per la seva part, Esquerra Republicana presenta candidatura pròpia al Senat per Eivissa i Formentera, encapçalada per Josep Antoni Prats. «D’aquesta manera els electors i les electores de les Pitiüses tendran l’oportunitat de votar també al Senat una candidatura progressista i sobiranista, centrada en els interessos de les nostres illes».

Josep Antoni Prats (Eivissa, 1968) és llicenciat en Geografia i Història, professor d’educació secundària i del Departament de Geografia de la Universitat de les Illes Balears. Actualment portaveu d’Esquerra Republicana a Eivissa i Formentera, té una llarga experiència política. El mes d’abril ja va ser candidat al Senat per la coalició Ara Eivissa i Formentera, i des del mes de maig és regidor a l’Ajuntament de Sant Josep per Ara Eivissa, la coalició que agrupà a Esquerra Republicana i Guanyem Eivissa. L’acompanyen com a suplents al Senat Neus Torres i Jordi Torres, aquest darrer com a representant del Jovent Republicà

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.