Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort aprova la dotació de serveis a ses Fontanelles

33841

La Junta de govern de l'Ajuntament de Palma ha aprovat aquest dimecres la dotació de serveis de ses Fontanelles, «l'única autorització» de la qual disposa el propietari dels terrenys i que permetrà que aquesta parcel·la es converteixi en un solar.

El portaveu de Cort, Alberto Jarabo, ha explicat a més que les obres d'enllumenat estan pendents de l'informe favorable que ha d'emetre l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA). Així mateix, Jarabo ha recordat que el tràmit aprovat aquest dimecres «no suposa que es pugui construir cap projecte», atès que el consistori va donar per extingida la llicència el 2018.

D'altra banda, ha explicat que s'ha acordat iniciar l'expedient d'expropiació d'un solar d'uns 6.000 metres quadrats a la plaça de Toros. Segons el Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) de 1998, els propietaris d'aquest espai tenien dret a reclamar l'expropiació a l'Ajuntament si en els següents quadriennis no s'executava una zona verda. Així, la Junta ha donat llum verda a l'expedient i disposa d'un termini de dos anys per a definir l'ús, de manera que aquest quedi estipulat en el nou PGOU

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.