Setmanari d'informació local - 138 anys

Cooperació destina 475.000 euros a finançar 20 projectes de sensibilització

33925
S'Altra Senalla és una de les entitats que rebran aquests ajuts a projectes del Govern. | dBalears/Arxiu

La Conselleria d'Afers Socials i Esports, a través de la direcció general de Cooperació, finança 20 dels 31 projectes presentats a la Convocatòria de subvencions per a executar projectes de sensibilització i educació per al desenvolupament per a l'any 2019 amb un pressupost de 475.000 euros.

Segons ha informat la Conselleria, els projectes finançats han de ser activitats dirigides a incrementar la presència de l'educació, la formació dels agents d'educació o realitzar activitats de sensibilització, educació i conscienciació orientades a divulgar valors d'equitat, justícia, tolerància i solidaritat a la població balear.

Es tracta de dur a terme campanyes, actes puntuals i qualsevol altra activitat que afavoreixi una millor percepció, per part de la societat balear, de la situació sociocultural, política, econòmica i ambiental dels països en desenvolupament, i també de les causes que provoquen aquestes situacions i les desigualtats entre països.

Entre les organitzacions subvencionades es troba S'Altra Senalla, Metges del Món, Creu Roja, Fundació Deixalles, Fundació Vicente Ferrer o Amics de la Terra. A totes elles se'ls destina una partida de 15.000 i 20.000 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.