Setmanari d'informació local - 138 anys

El regidor del PSOE de Manacor Sebastià Nadal participà en la concentració contra la sentència del Suprem

33979
Fotografia: Manacor Comarcal

El regidor del PSOE a l'Ajuntament de Manacor, Sebastià Nadal, a diferència dels seus companys de partit que quedaren a la Sala, participà en la concentració celebrada aquest passat dilluns al municipi per mostrar el rebuig envers la sentència del Suprem contra els presos polítics catalans.

La seva presència en la convocatòria reivindicativa xoca amb la línia del partit de Pedro Sánchez a les Balears que s'ha posicionat a favor de la justícia espanyola en el cas del judici al Procés i que, a més, va votar a favor de l'aplicació de l'article 155 a Catalunya el passat 2017. Sobre aquesta decisió, Nadal ja es va posicionar en contra a través de les xarxes socials en el moment que el PSOE va prendre la decisió de donar suport a la intervenció de l'autonomia de Catalunya.

A més, Sebastià Nadal també es mostrà molt crític amb les carregues policials de l'1O i formà part de la Plataforma de Regidors pel Dret a Decidir.

Actualment, Nadal és el responsable a Manacor de les labors d'enllumenat públic, neteja d'edificis, energies renovables, subministrament d'aigua potable i tractament d'aigües residuals i vigilància d'activitats i usos a les platges, que depèn de Medi Ambient i Mobilitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.