Setmanari d'informació local - 138 anys

El descontent amb PACMA porta a la creació d'una alternativa política a les Balears que defensi els animals

34067

Nova tempesta sobre el partit animalista PACMA. Afiliats de PACMA abandonen el partit i ja treballen en la creació d'una alternativa al partit animalista davant la seva «absència deliberada» a les Balears, segons ha explicat aquest divendres Guillermo Amengual.

A més, ha remarcat que «després del canvi de directiva quan va dimitir l'aleshores presidenta del partit, Silvia Barquero, a la qual substitueix Laura Duarte, per nombroses queixes sobre el funcionament intern del partit, ara és Balears qui diu prou. Nombrosos afiliats i simpatitzants del partit cansats d'estar en l'oblit i reclamar un equip de treball a Mallorca per a defensar els animals, davant els nombrosos casos de maltractament, explotació, captivitat i tortura animal, exploten i abandonen al partit animalista i ja treballen per a posar en marxa com més aviat una alternativa a PACMA per a defensar de veritat els animals, les persones i lluitar contra el canvi climàtic».

Guillermo Amengual ha estat la persona elegida per a encapçalar aquest nou projecte. Amengual (qui va ser portaveu de la campanya Mallorca Sense Sang d'AnimaNaturalis i CAS Internacional) ha destacat que els activistes en defensa dels animals de PACMA a les Balears es varen posar en contacte amb la nova directiva per fer-los arribar la petició de formar un equip de treball i que aquest fos liderat pel mateix Amengual. No obstant això, i davant el silenci de la junta directiva presidida per Laura Duarte, han decidit no esperar més perquè «els animals no poden esperar ni un minut més». Així, han afirmat que aviat els animals «tendran qui els defensi a les Balears i possiblement en altres comunitats».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.