Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma se suma als tancaments a les seus d'Endesa per a desblocar la negociació del conveni

34127

La UGT ha informat aquest dimarts que representants de la seva secció sindical a Endesa i de la resta de sindicats han iniciat una tancada a la seu de la companyia elèctrica a Palma en línia amb el que va començar a Madrid la setmana passada, i a la qual s'han unit també a Andalusia.

L'objectiu d'aquests tancaments és pressionar Endesa perquè cessi la seva «actitud intransigent» en la negociació del nou conveni col·lectiu i desbloqui les possibilitats d'acord.

Quatre delegats de Gesa Endesa han acampat des d'aquest matí al vestíbul de les oficines de Sant Joan de Déu en suport als companys tancats en els diferents centres de la multinacional per a exigir una resposta de la direcció, i davant la necessitat d'un conveni just.

La Secció Sindical d'UGT a Endesa qualifica la situació d'«extrema gravetat» i assegura que els representants de la multinacional elèctrica pretenen obtenir més beneficis a costa de precaritzar condicions laborals i retallar drets.

«Està seguint les directrius dels propietaris de la companyia, l'empresa italiana Enel, que vol aprofitar la reforma laboral per a reduir drets laborals, econòmics i socials, mentre continuen augmentant els seus dividends», han destacat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.