Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

[VÍDEO] El PSIB elabora, en plena campanya, un vídeo «per honorar la memòria» de les víctimes de la dictadura feixista

34405

En el vídeo hi apareixen persones i famílies represaliades pel franquisme.

PSIB-PSOE

El PSIB-PSOE ha elaborat un vídeo amb el qual vol «retre homenatge» a les víctimes de la dictadura franquista i en el qual hi han participat quatre familiars de veïnats de Palma, Esporles i Maria de la Salut que foren assassinats durant la Guerra Civil i el franquisme.

En el vídeo, en Rafel, en Biel, na Joana i n'Antoni narren part de la tràgica històrica a què varen ser sotmesos els seus familiars, «un trist esdevenir que patiren centenars de milers de persones més a Espanya durant els obscurs anys de la Guerra Civil i la postguerra».

«Aquest petit però sincer homenatge s'ha publicat a les xarxes socials del PSIB-PSOE coincidint amb la celebració de l'1 de novembre, dia en què any rere any els socialistes visiten el Mur de la Memòria del cementeri de Palma per recordar les víctimes del franquisme i retre homenatge a la seva memòria», han dit des del partit.

Enguany, aquesta visita «ha estat especial», ja que és la primera vegada que els familiars «poden honorar la memòria de les víctimes havent posat fi a l'anomalia històrica que suposava que el dictador Franco estigués enterrat al Valle de los Caídos devora de milers i milers de víctimes del feixisme».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.