Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

Pere Joan Pons (PSOE) promet que augmentaran el salari mínim interprofessional

34409

El PSOE ha visitat el mercat per tal de fer campanya electoral.

PSOE

El candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons, ha visitat aquest dissabte dematí la taula informativa que els socialistes de Palma han muntat en el mercat de Pere Garau, on s'ha compromès a augmentar, de nou, el salari mínim interprofessional i a continuar desenvolupant una economia que «creï ocupació la més indefinida possible i permeti tenir uns salaris dignes».

Pons ha explicat la proposta econòmica del PSOE de cara a les eleccions del 10 de novembre i ha explicat que el model econòmic que persegueixen és el «d'un futur basat en una economia centrada en la transició ecològica i que aposti per la innovació i la ciència».

En aquest sentit, el candidat al Congrés també ha anunciat que la inversió en innovació i ciència en els pròxims pressupostos generals de l'estat serà del 2,5% i que, a més, s'aprovarà un nou Estatut dels Treballadors.

«El PSOE és l'únic partit, a menys de 10 dies de les eleccions, amb un projecte clar i amb una proposta de model econòmic socialment sostenible, tal com hem demostrat els darrers 15 mesos», ha assegurat Pons, qui ha posat d'exemple les polítiques desenvolupades a les Illes Balears al llarg dels darrers anys.

Així, el socialista s'ha referit al model «d'estabilitat i pau social» que ha permès a les Balears «tenir seguretat i bones inversions», com també la posada en marxa de mesures que han fet possible que més de 70.000 persones surtin d'una situació d'exclusió o la resposta conjunta a situacions excepcionals, com la provocada per la fallida de Thomas Cook.

També ha visitat la taula informativa el batle de Palma i secretari general del PSOE Palma, José Hila, qui també ha demanat el vot massiu per al seu partit el 10 de novembre per fer possible «un govern seriós i que es dediqui a solucionar els problemes de la gent, no a crear-los».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.