Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Comissions Obreres denuncia el conveni col·lectiu d'ensenyament concertat

34423
CCOO vol millorar el conveni de la concertada. | dBalears/Arxiu

La Federació d'Ensenyament de Comissions Obreres (CCOO) ha denunciat el VI conveni col·lectiu de l'ensenyament concertat, juntament amb la resta d'organitzacions sindicals representatives del sector.

Segons ha explicat el sindicat aquest dissabte, l'objectiu d'aquesta denúncia és «iniciar les negociacions que permetin millorar les condicions laborals dels treballadors del sector».

En aquest sentit, des de CCOO han reconegut que existeix un «especial interès a poder modificar un text caduc i desfasat als temps actuals» en ser l'única organització sindical amb representació en tot l'Estat que no va subscriure el conveni.

Per això, esperen que a principis de 2020, quan es constitueixi la Taula Negociadora, poder tractar «els problemes no resolts pel conveni actual».

D'altra banda, la Federació d'Ensenyament, ha tornat a demanar que es convoqui a les Balears la taula de negociació per «tractar el compliment de l'acord de 2016, que estipula la implementació del segon i tercer sexennis».

A més, el sindicat ha demanat abordar «la paga de 25 anys i altres temes pendents com la negociació del 4t i 5è sexenni i l'ampliació de les jubilacions parcials als nascuts a partir de 1960».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.