Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Assemblea Sobiranista fa una crida a votar MÉS-Esquerra a les eleccions del 10N

34427
Imatge de la paradeta dels dissabtes de l'ASM. | ASM/Facebook

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) ha fet una crida als mallorquins, una vegada més, a votar «candidatures de país», que a les eleccions espanyoles del proper 10 de novembre es concreten en la coalició Més-Esquerra.

Segons l'ASM, «davant l'espoli fiscal espanyol de 4.200 milions d'euros anuals via hisenda, que se'n van i no tornen i ens fan perdre posicions de manera alarmant en renda disponible per capita, desenvolupament econòmic i benestar social; davant la laminació de competències, l'incompliment sistemàtic de les inversions estatals, les retallades que vénen i les agressions a la llengua i cultura pròpies, l'únic vot útil és el vot a partits que tenen com a raó de ser la defensa de les Balears i no reben ordres des dels despatxos de Madrid».

En el cas de Més-Esquerra, per altra banda, l'ASM «felicita la formació per la signatura de la Declaració de la Llotja de Mar de 25 d'octubre, juntament amb partits de València, Catalunya, País Basc i Galícia, en defensa del dret a l'autodeterminació i l'alliberament dels presos polítics».

Al marge de la crida a votar Més-Esquerra a les eleccions de diumenge que ve, des de l'ASM asseguren que continuaran «reclamant una candidatura conjunta de partits de país per afrontar les futures eleccions al congrés i senat espanyols. Si volem millorar la possibilitat de dur una veu pròpia al congrés de diputats, cal unir forces, implicar la societat civil i fer un discurs il·lusionador i amb moral de victòria. Passi el que passi el proper diumenge, mantenim la crida als nostres partits a iniciar converses en aquest sentit, amb el bé comú de la ciutadania com a objectiu prioritari».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.