Setmanari d'informació local - 138 anys

Joves per les Illes exigeix mantenir l’oferta i els preus dels vols interilles davant la compra d'Air Europa

34441

Davant l'anunci de la compra de l’aerolínia Air Europa amb seu a Mallorca per part del grup IAG, Joves per les Illes manifesta «preocupació davant un possible augment de preus i una reducció de l’oferta de vols interilles».

«La connectivitat aèria és un pilar fonamental per als joves de les Balears, per a milers d’estudiants que es troben fora de l’illa i per a molts emprenedors i empresaris. Davant la doble insularitat que pateixen els ciutadans de Menorca i Eivissa ens veiem obligats a exigir a l’Administració Pública que mantingui l’oferta de vols i garanteixi que no s’establirà un monopoli a la prestació de serveis interilles, ja que vendria acompanyat d’una pujada dels preus i un empitjorament del servei», han explicat.

A més, Joves per les Illes vol posar de manifest el «perill de centralitzar el HUB a l’Aeroport de Madrid-Barajas amb la pèrdua de milers de llocs de treball per a molts ciutadans de les Illes i les dificultats que tenim des de l’arxipèlag perifèric per a competir empresarialment davant l’efecte pol d’atracció de la capital».

Des de l’executiva de Joves per les Illes, liderada pel menorquí Ivan Mir, han remarcat que faran feina amb tot el món associatiu, empresarial i social de les quatre illes per a garantir els drets de tots els ciutadans illencs, «drets de mobilitat i transport essencials per a assegurar el posicionament de Balears com a centre de connexió amb tota Europa».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.