Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS alerta que la compra d'Air Europa pugui «generar duplicitats que derivin en acomiadaments»

34445

El portaveu de MÉS per Mallorca al Parlament, Miquel Ensenyat, ha explicat aquest dilluns que des de la seva formació temen que la compra d'Air Europa, per part d'IAG, el 'hòlding' propietari d'Ibèria, pugui «generar duplicitats que derivin en acomiadaments», en les instal·lacions de la companyia aèria a les Balears.

Així s'ha expressat Ensenyat en una roda de premsa al Parlament, on també ha expressat la seva preocupació per la possibilitat que, davant l'adquisició d'Air Europa, es redueixi la competència i es produeixi un major «monopoli» en el transport aeri de les Balears entre les Illes i amb la península. D'altra banda, el portaveu de MÉS ha recordat que la seva formació defensarà, al costat dels grups de PSIB i Podem, una PNL amb relació en memòria històrica, durant el ple parlamentari d'aquest dimarts.

En aquest sentit, Ensenyat ha argumentat que encara queda «molta feina per fer» en aquesta matèria i ha indicat que l'objectiu d'aquesta iniciativa no és «obrir ferides, sinó tancar les que encara continuen obertes». Així mateix, el portaveu de MÉS ha instat a l'Estat espanyol a iniciar els tràmits necessaris per a «declarar nul·les totes les sentències del franquisme».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.