Setmanari d'informació local - 138 anys

'Barcelona 1714' es projectarà a CineCiutat aquest dijous amb la presència de la directora

34507

L'Obra Cultural Balear i CineCiutat, amb la iniciativa Cinemacat, presenten la projecció de la pel·lícula 'Bacelona 1714'. Serà aquest dijous a les 20 hores al cinema de Palma CineCiutat

La projecció comptarà amb la presència de la directora, Anna Maria Bofarull.

'Barcelona 1714' és una història d’amor i guerra, supervivència i ideals, una història atemporal i sense fronteres entre la vida i la mort. La pel·lícula s'ha rodat utilitzant una mescla entre imatges reals rodades, fotografies i espais en 3D, unes tècniques que no s'han utilitzat anteriorment en cap altre projecte cinematogràfic català.

La història va sobre Agnès, una jove que intenta sobreviure en una ciutat en guerra. La seva joventut i ganes de viure la porten a intentar fugir de la ciutat, fet que l’home a qui estima, Jan, un oficial dedicat en cos i ànima a la defensa de la seva terra, no pot entendre. Mentrestant, 40.000 soldats es preparen per assaltar Barcelona, que serà defensada per 6.000 civils fins a la mort.

Amor, odi, passió, traïcions, el desig de viure i la lluita per defensar la dignitat col·lectiva fins al final: aquests són els temes que es desperten al voltant del setge de Barcelona.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.