Setmanari d'informació local - 138 anys

Prop de trenta joves finalitzen la seva feina a Cort amb el programa 'Joves Qualificats'

34537

El saló de plens de l'Ajuntament de Palma ha acollit aquest dijous l'acte de comiat als 27 joves que han participat en el programa d'inserció laboral 'Palma Joves Qualificats' 2018, amb el qual han treballat en diferents àrees del consistori durant un any.

El batle de Palma, José Hila, i el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero, han donat les gràcies als joves pel seu treball i els han desitjat sort en el seu futur laboral. Aquests 27 joves han tengut un contracte de pràctiques a jornada completa i quatre d'ells han trobat treball durant el programa. A l'Ajuntament, PalmaActiva coordina aquesta iniciativa del Servei d'Ocupació de les Balears (SOIB). L'objectiu és donar una oportunitat laboral a persones amb titulació universitària o formació professional de grau superior. A més de la titulació, per a participar en el programa s'ha de tenir entre 18 i 29 anys i estar inscrit en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Aquests joves treballadors han col·laborat en les campanyes d'impuls al petit comerç de Palma, labors de comunicació, control d'espècies endèmiques en el bosc de Bellver, Son Quint i es Carnatge, o inventariar els equips Industrials de l'IME, entre altres tasques. El programa està cofinançat pel Fons Social Europeu amb càrrec al Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil 2014-2020 i de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, i amb Fons de Conferència Sectorial. El pressupost del projecte és de gairebé 780.000 euros.

En l'acte també han intervengut els participants Lluis Estopa, Iván Cortés, Lydia Isabel Merino i Mateu Sorell. Per part de Cort, també han assistit a l'acte la regidora de Seguretat Ciutadana, Joana Maria Adrover; la regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, Sonia Vivas; el coordinador de Promoció Econòmica i Ocupació, Miquel Capó; i la gerent de PalmaActiva, Susana Rincón.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.