Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 135 anys

Crida per Palma demana votar «per l'amnistia, contra el règim i a favor de l'autodeterminació»

34541

La formació política Crida per Palma ha fet aquest dijous una crida pública a votar «per l'amnistia, contra el règim i a favor de l'autodeterminació dels Països Catalans». Segons ha informat el partit, «cap candidatura» de les quals es presenten per la circumscripció de les Balears els representa.

Els membres de Crida per Palma aspiren a la construcció d'una nova alternativa política per a Palma, segons ells. Entre els seus «pilars fonamentals» es troben la «no acceptació del marc jurídic i polític del Règim del 78, la confrontació democràtica amb l'estat i l'aposta per un programa de canvi real». «L'estat espanyol és irreformable, i la solució passa per la ruptura: no es tracta de reformar la Monarquia espanyola, sinó de construir la República mallorquina», han argumentat.

Crida per Palma diu que «la gran amenaça que suposa el context polític estatal» els obliga a «no romandre passives davant aquestes eleccions». Argumenten que «desenes de catalanes es troben a la presó per motius polítics, algunes en situació d'aïllament, i les detencions i empresonaments continuen».

Finalment, alerten que «el règim prepara un nou cicle recentralitzador i sembla que una nova crisi capitalista obrirà les portes a una nova ofensiva contra els drets del conjunt de les classes populars». Per això, des de les seves files animen a «continuar enfortint les candidatures municipalistes i el projecte polític de la Unitat Popular».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris