Setmanari d'informació local - 138 anys

Denuncien l'intent d'atropellament del corresponsal d'Ultima Hora a Andratx

34543
Fotografia: Ultima Hora

La Guàrdia Civil investiga l'intent d'atropellament i agressió que va sofrir diumenge passat Michels, el corresponsal d'Ultima Hora a Andratx, segons ha informat el mateix diari. Després de la publicació de diverses informacions sobre un cas de supòsit maltracte animal (deixar morir de fam diverses ovelles) per part de l'amo, l'acusat ha estat denunciat per un delicte d'amenaces.

El corresponsal d'aquest portal passejava pel Camí del Prat quan es va trobar amb un cotxe de front que s'aproximava a ell sense minorar la velocitat. El conductor va poder ser perfectament identificat com l'amo de la finca. Després d'apartar-se per a no ser atropellat, el fotògraf va recriminar aquesta acció dient-li: «Què passa? Em volies atropellar?».

En aquest moment, el conductor va fer la volta amb el cotxe, on també anava la parella sentimental de l'acusat, es va baixar del vehicle i el va amenaçar dient-li: «Alerta amb el que escrius», alhora que l'agafava de la roba fortament, després va partir.

La policia és coneixedora que tot això es remunta al fet que el denunciant és corresponsal d'Ultima Hora i que des de fa mesos s'està fent ressò en relació amb el cas dels ovins, que ha creat un malestar social al poble. A més, el citat acusat ja havia protagonitzat amenaces prèvies al fotògraf.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.