Setmanari d'informació local - 138 anys

Els tècnics de suport d'IB3 desconvoquen la vaga prevista per aquest diumenge

34579
IB3 emetrà un programa especial durant el 10N. | IB3

Els treballadors del contracte de tècnics de suport d'IB3 han desconvocat la vaga prevista per aquest diumenge, coincidint amb els comicis generals del 10 de novembre, segons ha informat l'Ens Públic aquest dissabte.

Se sumen així a la desconvocatoria de les vagues anunciades pels operadors de so i els tècnics d'emissions de la cadena pública.

IB3 ha agraït «els gestos i els compromisos» pels tres pactes signats, que impliquen «avanços en les condicions laborals i salarials ara i en perspectiva al futur».

Els tres acords han estat tancats pels comitès de vaga i delegats amb l'empresa Videoreport amb la mediació de la direcció de Treball i la direcció general d'IB3.

D'altra banda, la Ràdio Televisió Pública ha informat que emetrà per al 10N tots els programes previstos amb motiu de les eleccions generals; així com les transmissions esportives previstes.

A més, a les 20.00 hores del diumenge es publicarà l'avanç de les enquestes pròpies sobre els resultats de les eleccions generals i atribució d'escons.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.