Setmanari d'informació local - 138 anys

Els músics d'Eivissa presenten un catàleg amb 44 bandes i artistes per a potenciar la seva contractació

34627

L'Associació de Músics d'Eivissa ha presentat un catàleg amb 44 propostes de grups i artistes de l'illa per a potenciar la seva contractació.

Segons ha explicat el col·lectiu en un comunicat, s'han recopilat en un catàleg a artistes i bandes d'Eivissa per tal de donar a conèixer les diverses propostes musicals existents i potenciar la seva contractació com a forma de suport a la cultura local. El catàleg es lliurarà a les institucions, a més de a associacions de veïns, comissions de festes i empreses, entre d'altres.

Per al president de l'AME, Danilo Martínez Boerr, aquest catàleg és «una idea que neix amb l'objectiu d'apostar per les formacions de l'illa donant exposició a un gran ventall d'artistes i estils, alguns ja coneguts i altres que, per diverses causes, moltes vegades no ho són tant, la qual cosa repercuteix en el seu accés a la programació d'esdeveniments».

El catàleg inclou informació dels artistes, com una descripció, quantitat d'integrants i estil, amb un ampli espectre d'estils que van des del rock al blues.

A més, estarà disponible en versió electrònica i es podrà sol·licitar a través de les xarxes socials de l'associació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.