Setmanari d'informació local - 138 anys

El Moviment Feminista convoca una manifestació pel 25N sota el lema 'Aturem el terrorisme masclista'

34703

El Moviment Feminista de Mallorca (MFM) celebrarà una manifestació dia 25 de novembre a Palma, amb motiu de la commemoració del Dia internacional de l'eliminació de la violència contra les dones, sota el lema de 'Aturem el terrorisme masclista'.

A més, segons ha detallat l'entitat, el dia anterior, el 24 de novembre, se celebrarà una marxa, no mixta, amb el lema 'La nit i els carrers són nostres'. Així, el Moviment Feminista de Mallorca (MFM), que agrupa diverses entitats i activistes feministes, té l'objectiu de sensibilitzar a la societat sobre totes les violències masclistes. En aquest sentit, han argumentat que «sense la implicació de tota la societat, no es podrà fer front l'epidèmia del 'terrorisme masclista'».

Així mateix, asseguren que el seu objectiu aquest 25N és doble i pretén, a més, de visualitzar totes les violències masclistes, «apel·lar al pacte de silenci patriarcal entre homes». Així mateix, a més de les manifestacions dels dies 24 i 25 de novembre a Palma, l'entitat organitza diferents activitats repartides en diversos municipis de les Illes, entre les quals destaquen diversos col·loquis, tallers o exposicions fotogràfiques, entre altres.

Així mateix, han recordat que, des de l'any 2003, han mort a l'Estat espanyol 1.026 dones per violència masclista, 44 en 2018. A més, també han assenyalat que, des de 2016, s'han denunciat «155 violacions grupals a Espanya», des del cas de 'La Manada'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.