Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Associació d'Usuaris del Tren denuncia que Serveis Ferroviaris de Mallorca du 12 anys sense noves contractacions

34783

L'Associació d'Usuaris del Tren ha comunicat aquest dimecres que dona suport al comunicat que ha emès el comitè d'empresa de Serveis Ferroviaris de Mallorca on denuncien la manca de comunicació amb l'empresa per tal de negociar el tema del dèficit de plantilla (no hi ha incorporacions des de l'any 2007, 12 anys sense contractacions).

«El que va prometre aquest Govern no coincideix amb les darreres declaracions del conseller Marc Pons anunciant tan sols la contractació de maquinistes, quan hi ha una extrema necessitat de reforçar altres col·lectius com són les taquilles, tallers, revisors, serveis tècnics, etc.», ha destacat l'Associació.

Aquesta situació, segons expliquen, ha derivat en incidents com la crema de trens o tenir el metro aturat durant més d'una setmana, a més de manca de manteniment, falta de seguretat en senyals temporals, taquilles tancades, màquines d'autovenda de bitllets inoperatives, falta de revisors als trens... Tot això generant un problema de seguretat per als viatgers i precarització del servei.

Per tot això, l'Associació demana al Govern que es reuneixin amb els representants dels treballadors i reprenguin la negociació per a tenir un bon servei de transport públic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.