Setmanari d'informació local - 138 anys

El Mar i Terra programa per a aquest cap de setmana l'obra 'Transbord'

34801

El Teatre municipal Mar i Terra acollirà del 22 al 24 de novembre l'espectacle 'Transbord', a càrrec de malvasia Produccions i amb direcció de Miquel Gorriz, després del sold out de la temporada passada en el Teatre Principal.

Segons ha informat Cort, els dies 22 i 23 de novembre les funcions es realitzaran a les 20.00 hores i dia 24, a les 19.00 hores. En el text, l'autor Sebastià Portell pretén reflexionar entorn del gènere, apel·lant a la llibertat de l'individu i defugint d'estereotips. L'obra està protagonitzada per Marc Joy, en el paper del jove Pol, i per Assun Planas, en el paper de psiquiatre i altres papers secundaris.

El text es va llegir per primera vegada en el Torneig de dramatúrgia, on va quedar finalista. Ha estat a més seleccionat per a representar-se al Teatre Akademia al maig del 2020.

Sebastià Portell és escriptor i dramaturg. Nascut a ses Salines, es va graduar en publicitat i en filologia catalana. Entre les seves principals obres destaquen les novel·les 'El dia que va morir David Bowie' i 'Ariel i els cossos'. La seva compilació de poesia 'Els amors sense casa' resulta ser la primera antologia LGTBIQ de la literatura catalana.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.