Setmanari d'informació local - 138 anys

Vidal es compromet a demanar explicacions a Madrid sobre la torre remota d'AENA

El senador també demanarà explicacions sobre el desembarcament de creueristes a La Mola

34807

El senador per designació autonòmica Vicenç Vidal exigirà informació i explicacions a Madrid sobre diversos temes que preocupen els menorquins i que aquest dimecres li han traslladat membres de l'executiva de Més per Menorca i regidors de les agrupacions locals a les quals el partit menorquinista dóna suport (Ara Maó, Som Es Castell i Entesa des Mercadal).

Vidal ha mantengut una reunió a Es Mercadal, on s'han tractat temes relacionats amb les inversions de l'Estat espanyol a les Illes, el transport marítim i aeri, el finançament autonòmic, el Port de Maó i el plus d'insularitat dels funcionaris.

El senador s'ha compromès a obtenir informació, especialment sobre el projecte d'AENA de fer una torre de control remot en comptes de construir una nova torre convencional (la qual cosa preocupa al sector pel perill de quedar aïllats en cas de fallida del sistema remot) i en relació al projecte d'Autoritat Portuària d'habilitar La Mola com a zona de desembarcament de creueristes.

Altres temes que s'han posat damunt la taula són l'OSP Menorca-Barcelona, les compensacions pel transport interinsular de mercaderies i la problemàtica de la compra d'Air Europa per part d'Iberia -una de les principals amenaces per a la connectivitat que planen sobre Menorca. «Val a dir que no hi ha informació actualitzada d'aquestes qüestions perquè l'Estat actua a les esquenes de les autoritats menorquines».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.