Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort destina 73.000 euros del pressupost de 2020 per a la creació del centre LGTBI a Palma

34855

La regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, Sonia Vivas, ha detallat aquest divendres els comptes de la seva àrea per a l'any que ve, que passen de 4,12 a 4,50 milions d'euros i contemplen 73.000 euros per a la creació del centre LGBI a Palma.

Segons ha informat Cort, entre les partides pressupostàries la regidora ha destacat dues línies de subvenció de 75.000 cadascuna, dirigides al col·lectiu LGTBI i feminista amb l'objectiu d'enfortir el seu teixit associatiu.

Els comptes per al 2020 de l'àrea reflecteixen la creació d'un centre LGTBI a Palma, que forma part, a més, dels Acords de Govern. Amb els 73.000 euros, es tracta d'una estimació de despesa «modesta» però que assegura «posarà a l'abast de la comunitat un centre que serà referent a les illes», segons Vivas.

La lluita contra les violències masclistes també està present, amb una dotació de 10.000 euros per a escometre campanyes de sensibilització ciutadana. Hi ha també una partida de reserva per a atendre possibles casos de violència de gènere.

Creix, d'altra banda, la inversió en gestió de la diversitat, que passa de 20.000 a 30.000 euros a petició de les associacions d'immigrants amb l'objectiu de donar una empenta a la Fira de les Cultures.

Quant a joventut, des de la regidoria s'està treballant en l'organització d'esdeveniments, iniciatives socials i fins i tot en la creació de concursos que permetin acostar el treball que fa l'Ajuntament als joves que viuen en ciutat.

L'àrea continuarà apostant per «dur a terme tallers de prevenció en igualtat, subvencionar entitats que treballen amb persones que exerceixen la prostitució, apostant per la diversitat i per a dur a terme accions dirigides a la gent gran, les persones migrades i les famílies», segons l'Ajuntament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.