Setmanari d'informació local - 138 anys

VOX ara vol que el turisme de creuers envaeixi Menorca

34871
VOX vol que el turisme de creuers desembarqui a Menorca. | dBalears/Arxiu

Vox Menorca ha exigit una política «activa» de promoció del turisme de creuers i ha reclamat als responsables polítics del Consell de Menorca i dels ajuntaments de Maó i Ciutadella que «comencin a treballar» per a recuperar aquest mercat.

«Els creuers turístics s'han convertit en el centre de la diana dels polítics eco-progres que governen les nostres principals institucions públiques», ha opinat la formació en un comunicat en el qual també apunten que el port de Maó «ha perdut més de la meitat dels turistes de creuers en 2019 respecte a l'any anterior».

D'altra banda, Vox ha criticat «la falta d'infraestructures bàsiques» en el port de Maó per als creuers i ha lamentat que no disposi d'una connexió per a recarregar les bateries, la qual cosa, segons diuen, «obliga els vaixells a mantenir encesos els motors del vaixell perquè els seus equips continuïn funcionant».

«La nostra esquerra, tan ecològica, ha permès perpetuar aquest problema. La combustió de carburant dels motors del vaixell a fi de generar l'energia per a mantenir el subministrament elèctric en el creuer, està llançant a l'atmosfera, que respiren tots els veïns de Maó, un núvol tòxic que és perfectament assimilable al que produeix qualsevol indústria o el que surt de la xemeneia de la central tèrmica», han declarat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.