Setmanari d'informació local - 138 anys

PSIB, Podem, MÉS, Cs i PP firmen una moció en motiu del 25N a Cort

34995

Els grups polítics PSIB, MÉS per Palma, Unides Podem, PP i Cs a l'Ajuntament de Palma han signat aquest dijous una moció amb motiu del Dia Internacional contra la violència cap a les dones, que va ser el passat 25 de novembre,i que segons el batle José Hila demostra el «clar suport» en la lluita contra aquesta violència.

«Tots els grups signants, que representam una àmplia majoria, no volem que hi hagi cap dona més a Palma que sigui víctima d'aquesta violència tan dura que deixa tantes dones mortes i tants fills amb una situació complicada de futur. Les institucions han de deixar clar el missatge de rebuig cap a aquesta violència», ha expressat en declaracions als mitjans.

La portaveu d'Unides Podem, Sonia Vivas ha assenyalat que els partits han posat de manifest «de manera alta i clara que existeix un compromís polític per a combatre la violència estructural amb mesures i inversió». Finalment, el portaveu de MÉS per Palma, Antoni Noguera, també ha destacat la «necessària unitat» i ha dit que és una «anomalia democràtica» que no tots els partits hagin participat, a més d'advocar per la implicació dels homes en la lluita feminista.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.