Setmanari d'informació local - 138 anys

Convoquen una concentració per evitar un nou desnonament d'una persona vulnerable

35035
La Plataforma d'Afectades per les Hipoteques a Mallorca (PAH), ha convocat una concentració per evitar el desnonament. | dBalears/Arxiu

La Plataforma d'Afectades per les Hipoteques a Mallorca (PAH), ha convocat una concentració per aquest dilluns 2 de desembre a les 11.30 h al carrer Francesc Suau, 14 de Palma per tal d'aturar un desnonament d'una «persona en situació de vulnerabilitat».

L'home és una persona de 78 anys i fa 51 anys que viu en aquest pis i no deu cap quota. Segons la Plataforma, es tracta d'un gran tenidor que el vol fer fora. «Ens trobam en una decisió judicial que li denega els 30 dies als quals segons la llei té dret i ha demanat, avalat per l'informe de vulnerabilitat presentat al jutjat el passat 20 de novembre mitjançant els tècnics de serveis socials de l'Ajuntament de Palma», han explicat.

Tal com han indicat, el dilluns dematí (a banda de la protesta) un advocat de la PAH i un membre de l'oficina antidesnonaments aniran al jutjat per aclarir perquè s'ha vulnerat els drets d'aquesta persona.

«Aquests casos per si mateixos constitueixen una denúncia de la feblesa i la manca de compromís del Govern balear que, un any i mig després de la publicació de la Llei d'Habitatge de les Illes Balears, encara no ha desenvolupat els diferents punts que la Llei deixa enlaire pendents de regular per reglament, punt que vam denunciar que passaria d'ençà que vam tenir accés a l'esborrany de la Llei», han assegurat des de la Plataforma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.