Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Mallorca demana evitar el «nerviosisme» amb l'Avantprojecte de la Llei d'Educació i creu que es pot arribar a consensos

35071

El portaveu adjunt de MÉS per Mallorca, Josep Ferrà, ha assenyalat aquest dilluns que no cal «posar-se nerviosos» en relació a l'Avantprojecte de la Llei d'Educació de les Balears presentat recentment i considera que en les pròximes setmanes es pot «arribar a consensos entre les diferents forces polítiques».

En roda de premsa, Ferrà ha explicat que queda aproximadament un any perquè la normativa arribi al Parlament i que abans hi ha la fase d'exposició pública i al·legacions i, després d'això es veurà com queda el cos de la llei. «MÉS per Mallorca treballarà durant aquest temps, abans que comenci el debat parlamentari», ha dit.

Ferrà també ha expressat que ells varen mostrar el seu suport al document 'Illes per un pacte', un document que és «polític i no normatiu» que parla de «majories socials del català en educació» però que no veuen les «mesures concretes dibuixades» a la llei tal com es va presentar la setmana passada.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.