Setmanari d'informació local - 138 anys

El GOB demana al Govern que les polítiques climàtiques tenguin «una concreció real»

35085

El president del Grup Balear d'Ornitologia (GOB), Amadeu Corbera, ha demanat aquest dilluns al Govern que les polítiques climàtiques tenguin «una concreció real» en una audiència que ha mantengut amb la presidenta, Francina Armengol, i el conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir.

Segons ha explicat en declaracions als mitjans Corbera després de la trobada, han acordat amb el Govern aconseguir «consensos» i «explorar vies d'acord» per a lluitar contra el canvi climàtic.

Corbera ha titllat la reunió de trobada «cordial» i ha celebrat la «predisposició d'escoltar» de l'Executiu. «No he vist un tancament en banda, sinó una obertura a estudiar alguns dels punts, ara la nostra feina és treballar les vies d'acord i posar en pràctica les mesures», ha afegit.

Mir, per la seva banda, ha considerat la trobada com «un espai de reflexió, no només del que s'ha fet fins ara sinó els reptes de futur» i, en aquesta línia, ha plantejat «veure com amb el GOB poden articular conjuntament les polítiques perquè continuïn sent pioneres».

El conseller ha explicat que durant la reunió s'ha posat de manifest la preocupació de les dues parts en relació a l'emergència climàtica i a poder actuar «conjuntament» amb l'objectiu de «revertir les tendències i dinàmiques caracteritzades pel model social i econòmic de les Illes al llarg dels anys».

Per la seva banda, la portaveu del GOB Margalida Ramis ha apel·lat al fet que «s'assumeixi realment el concepte d'emergència, ja que com s'ha vist en altres situacions com el cas de Thomas Cook, si hi ha voluntat política es pot arribar a acords que es redacten ràpidament».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.