Setmanari d'informació local - 138 anys

Sopranos internacionals i estrenes mundials al 25è Festival de Música Clàssica d'Hivern

35125

El Festival de Música Clàssica d'Hivern, organitzat per Euroclàssics amb el suport del Departament de Cultura del Consell, la Conselleria de Cultura i l'IEB compleix enguany un quart de segle. Vint-i-cinc anys d'esdeveniments musicals amb músics i veus de primer nivell i d’arreu del món. Euroclàssics es consolida així com a entitat referent en la promoció cultural a les Illes Balears.

Com era d’esperar, aquesta 25ena edició del Festival es presenta plena de novetats, amb noms molt coneguts del panorama europeu, alguns d’ells a Mallorca per primera vegada.

El Festival arranca el proper divendres, dia 7 de desembre, amb la irrupció a Mallorca de la soprano russa Katerina Tretyakova, acompanyada del director d’orquestra i pianista Ricardo Estrada. Dos internacionals acostumats als principals escenaris d’Europa i que el dia 7 de desembre a les 19 hores oferiran una gala d’òpera a l’Església de Sant Felip Neri de la capital mallorquina. Aquest concert de Tretyakova estrenarà també de forma mundial una cançó: 'Un Ricordo', de Miquel Ortega.

El 25è Festival continuarà el 10 de gener amb l’actuació del violinista ucraïnès Yuri Nasushkin junt amb la pianista Lidia Stratulat, altres dos internacional amb molt de recorregut que també faran una aturada a Mallorca per a continuar omplint aquest 25è aniversari de música clàssica de molt alt nivell i accessible per a tothom. El Festival continuarà amb un recital de piano de Júlia Martínez, després un altre del pianista Ludmil Angelov, i també rebrem la visita de la soprano Ina Kancheva, el violagambista Jordi Savall tocant la premiada música de 'Tots els matins del món', o un altre nom molt conegut com el de Montserrat Martí Caballé. Jordi Savall oferirà un dels concerts més potents de la temporada, qui tocarà amb Christophe Coin, un altre gran amb qui va gravar la música de la pel·lícula que va rebre el Cèsar a la millor banda sonora fa quasi 30 anys.

Tota la informació sobre el 25è Festival de Música Clàssica d'Hivern així com la compra d’entrades i l’agenda completa del Festival, disponible a la web d’Euroclàssics.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.