Setmanari d'informació local - 138 anys

Sonia Vivas, sobre la polèmica campanya: «Decidesc mantenir la subvenció al Grup Esspiral»

35179

La regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI de l'Ajuntament de Palma, Sonia Vivas, ja va reconèixer dijous que no va supervisar, personalment, la campanya 'Esborrem el racisme del llenguatge', malgrat que sí que ho varen fer els tècnics del Consistori, i va explicar que treballen en un nou protocol de revisió, alhora que va assumir la responsabilitat de l'ocorregut.

En roda de premsa va considerar que el material utilitzat per a aquesta campanya, que pretenia eliminar expressions racistes del llenguatge, ha estat «desafortunat, malgrat que la intenció inicial era bona».

Cal recordar que en els cartells d'aquesta campanya, que s'ha distribuït per xarxes socials, es donaven exemples que es podien utilitzar per a eliminar el llenguatge racista de les converses. En un d'aquests cartells es recomanava que en comptes de dir-se 'hauré de pagar-te amb diner negre' es digués 'hauré de pagar-te amb diners B'.

D'aquesta manera, feia l'efecte que en una campanya finançada amb doblers públics s'avalava l'ús de doblers no declarats. En aquest sentit, Vivas ha recordat que no es tracta d'una campanya de l'Ajuntament, sinó que s'ha dut a terme pel Grup Esspiral qui va obtenir una subvenció per a fer-la.

La regidora s'ha tornat a referir al tema de la polèmica campanya aquest divendres mitjançant un escrit publicat a les xarxes socials en què explica que posa «el cor per davant del càrrec» i dóna al Grup Esspiral una segona oportunitat per a fer la campanya correctament i els manté la subvenció.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.