Setmanari d'informació local - 138 anys

Podem diu que el Consell d'Eivissa «es nega» a lliurar-los el projecte de pressuposts «incomplint preceptes democràtics»

35269

Podem Eivissa ha criticat aquest dilluns que el PP al Consell «es nega» a lliurar a l'oposició el projecte de pressuposts i incompleix «tots els preceptes democràtics i de transparència».

Segons ha indicat el partit en un comunicat, han passat quatre dies des que es va presentar en roda de premsa el projecte de pressuposts de el Consell d'Eivissa per al 2020. Així, Podem ha assegurat que l'equip de govern es nega a facilitar-los aquest projecte, tot i haver-li'l demanat repetidament.

«Aquest fet és absolutament inaudit i demostra l'absolut menyspreu amb què l'actual equip de govern tracta no només els consellers de l'oposició, sinó tots els seus votants», ha insistit Podem.

Segons la formació, en l'anterior legislatura «es va respectar escrupolosament» el fet de lliurar a l'oposició el projecte i no com ara, quan «no es comprèn, si no és des d'una voluntat clara de boicotar el legítim treball dels grups de l'oposició».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.