Setmanari d'informació local - 138 anys

Instal·len refugis per a colònies urbanes de moixos arran d'una proposta dels Pressupostos Participatius de Cort

35315

L'Ajuntament de Palma ha instal·lat set refugis, cinc contenidors reconvertits i dues casetes de fusta, per a colònies urbanes de moixos, arran d'una iniciativa de l'Associació Moixos de Canamunt mitjançant la convocatòria de Pressupostos Participatius de l'any 2018.

Segons ha informat Cort, s'han col·locat a sa Calatrava (2), el Pes de la Palla, la plaça Llorenç Bisbal i en l'antic edifici de Gesa (al carrer de Joan Maragall). Les dues casetes de fusta s'han situat en la plaça Quadrado.

Les casetes instal·lades comptaran amb un cartell informatiu on es recorda que es tracta d'un espai reservat per a una colònia urbana de moixos, i que, per tant, només poden ser alimentats per les persones autoritzades. Així mateix, assenyala que els gats de la colònia estan esterilitzats, marcats, cures i alimentats per persones voluntàries. Es demana, a més, a la ciutadania que respecti les seves zones d'alimentació i descans.

Quant als contenidors reconvertits, es tracta de recipients de vidre per a reciclatge i que han estat cedits per Emaya per a aquest nou ús.

Des de l'Associació Moixos de Canamunt se senten satisfets del resultat i asseguren que és una manera de «visibilitzar i dignificar les colònies felines», sovint, diuen, «molt discriminades». Aquest dissabte dia 14 de desembre a partir de les 12.00 hores, està prevista una festa de presentació dels nous refugis.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.