Setmanari d'informació local - 138 anys

Educació i Cort col·laboraran per a augmentar la presència de la llengua catalana al carrer

35359

El conseller d’Educació, Universitat i Recerca, Martí March, s’ha reunit amb el batle de Palma, José Hila, a la primera reunió de coordinació entre les dues institucions per tal de coordinar les actuacions institucionals en matèria de política lingüística per a sumar i rendibilitzar recursos. Les dues institucions comparteixen l’objectiu «d’augmentar la presència de la llengua catalana al carrer i donar resposta a les necessitats dels ciutadans».

De la reunió han participat també per part de la Conselleria la Secretaria Autonòmica d'Universitat, Recerca i Política Lingüística, Agustina Vilaret i la directora general de Política Lingüística, Beatriu Defior. I per part de l’Ajuntament de Palma, el regidor d’Educació i Política lingüística, Llorenç Carrió i el director general d’Educació i Política lingüística, Jaume Ribas.

Entre els temes destacats d’aquesta primera reunió s’ha posat de manifest la «importància de Palma per la població que representa i per la influència que exerceix en la resta del territori». Per això s’han analitzat les característiques i necessitats específiques de la capital de les Illes Balears.

En aquesta primera reunió s’ha acordat incrementar la coordinació entre les dues institucions i entre les propostes plantejades es troba la col·laboració en accions com els dinamitzadors territorials o la posada en marxa de campanyes de sensibilització.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.