Setmanari d'informació local - 138 anys

Tot a punt per a la Marató de TV3 dedicada a les malalties minoritàries

35413

La Marató del 2019, dedicada a les malalties minoritàries, canvia de format i recorrerà el territori com no ho ha fet mai abans. Per primer cop, el programa surt dels estudis de TV3 i tendrà quatre seus: Olot, Tàrrega, Reus i Barcelona. Un equip itinerant que viatjarà en bus i que encapçala Quim Masferrer, anirà unint les localitats durant tot el dia. A les seus hi haurà Mònica Terribas, Jordi Basté i Josep Cuní que ajudaran Quim Masferrer des de Tàrrega, Olot i Reus.

Han explicat tots els detalls d'aquesta edició en roda de premsa al Casino L'Aliança del Poblenou, a Barcelona, una de les seus de La Marató 2019, Vicent Sanchis, director de TV3; Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio i de Mitjans Digitals de la CCMA; Paulí Subirà i Ximo Blasco, directors de La Marató; Quim Masferrer, presentador de La Marató, Roger Escapa, director i presentador d''El suplement' de Catalunya Ràdio, i Jordi Basté, Mònica Terribas i Josep Cuní, presentadors de les diferents seus de La Marató.

El programa de diumenge tindrà més de 16 hores de directe a TV3, entre les 9.30 del matí i l'1 de la matinada. A les 8.00, com sempre, haurà començat a Catalunya Ràdio, amb Roger Escapa i 'El suplement', que, aquest any, també surt de l'estudi.

Com ha explicat el director de TV3, aquesta edició de La Marató, porta moltes novetats: «Com el fet que no es faci al plató de TV, evitant que no tot se centri en Barcelona i donant protagonisme a altres escenaris, així com la presència de més presentadors. També canvia el número de telèfon per fer aportacions, que ara serà el 900 21 50 50.»

La Marató també comptarà, ha explicat el director de TV3, amb la col·laboració de persones conegudes que amb la seva crida animen els espectadors a telefonar. Aquest any hi han participat més de cent personalitats de diversos àmbits: televisió, ràdio, cinema, teatre, música i esport, que «han posat el seu gest per dir ‘amb tu guanyarem'», entre els quals hi ha noms com Rosalía o Úrsula Corberó, entre molts altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.