Setmanari d'informació local - 138 anys

Ensenyat: «La justícia europea ha tornat a qüestionar els tribunals espanyols»

35509

El portaveu de MÉS per Mallorca al Parlament, Miquel Ensenyat, ha considerat que «la justícia europea ha tornat a qüestionar els tribunals espanyols», després de conèixer la decisió del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TUE) sobre el vicepresidente de la Generalitat empresonat, Oriol Junqueras.

El TUE ha dictat aquest dijous que el líder d'ERC, Oriol Junqueras, degué ser reconegut com a eurodiputat des de la proclamació oficial dels resultats de les eleccions al Parlament europeu del maig passat i gaudir «des d'aquest mateix moment» d'immunitat.

Segons ha detallat la formació, així s'ha expressat el portaveu de MÉS per Mallorca, qui ha considerat, a més, que es tracta d'una mostra de la «interferència i ingerència exercida per part dels poders de l'Estat», que, segons Ensenyat, «han intentat amb tots els mitjans al seu abast instrumentalitzar les decisions judicials».

En aquest sentit, el representant de MÉS ha considerat que «la qüestió catalana només es pot resoldre des del diàleg i la via política» i ha conclòs esperant que «amb aquesta sentència acabi una deriva impròpia de la democràcia».


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.