Setmanari d'informació local - 138 anys

Els millors dolços casolans per aquest Nadal

35581
Els torrons de Nadal són unes postres clàssiques d'aquestes festes. | dBalears

El Nadal i Cap d'Any també és una època de nostrada rebosteria. Des de dBalears us oferim algunes receptes tradicionals de dolços que de ben segur degustaran els paladars dels més llépols de la casa.

Torró d'ametlla

Ingredients:
1kg d'ametlla torrada.
750g de sucre en pols.

Preparació: Es mescla l'ametlla triturada amb el sucre. La mescla es passa per una màquina manual de capolar carn les vegades que siguin necessàries per tal de fer despendre l'oli. Amb la pasta que s'aconsegueix es fa una massa que es deixa reposar unes hores. Després, ja es poden fer les barres de torró amb un paper per tal que desprenguin l'oli sobrant i ja està preparat per servir.

Torró de xocolata

Ingredients:
250g de farina d'ametlla.
200g d'anous triturats.
150g de sucre.
100g de xocolata.
100 g de taronja confitada.

Preparació: Es fon la xocolata i es mescla amb la farina, les anous i el sucre. Amb la massa que ens queda es fan les barres de torró. Es posa una cobertura de xocolata i es guarneix amb la taronja confitada i anous.

Trufes de xocolata

Ingredients:
1 tauleta gran de xocolata.
3 ous.
50g de mantega.
100g de trossets de xocolata.

Preparació: Es fon la xocolata i s'afegeixen els tres vermells d'ou. Es mescla ben mesclat i s'afegeix, molt lentament, la mantega. Es remou la mescla fins que la xocolata capti tota la mantega. Es deixa reposar a la nevera i es fan les boles de les trufes. S'adornen exteriorment amb trossets de xocolata i ja es poden servir.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.