Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Mallorca: «Som un partit ecologista i per això valoram la tasca incansable de l'ecologisme a Mallorca»

35613

El coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera, i la membre de l’executiva Neus Truyol s’han reunit amb el president del GOB, Amadeu Corbera, per a continuar la ronda de contactes amb les entitats de Mallorca.

Noguera ha assegurat que «des de MÉS consideram importantíssima la tasca reivindicativa i de proposta de les entitats socials d'esquerres i el nostre objectiu és millorar la cooperació entre el teixit social i el partit, sempre respectant l'autonomia». Des de MÉS per Mallorca, consideren que el canvi de model econòmic, social i polític passa per «cooperar des de tots els fronts per objectius comuns».

Segons Truyol, «MÉS és un partit ecologista, i per això valoram la tasca incansable de l'ecologisme a Mallorca. Fa dècades que l'ecologisme té un paper fonamental aquí, però el 2019 el recordarem com l'any del despertar verd arreu del món, amb el moviment juvenil internacional que encetà Gretha, i que ara té milions d’activistes de totes les edats».

Durant la reunió s’han tractat un seguit de mesures que tant l’associació com el partit consideren fonamentals per impulsar la transició ecològica justa, tals com: el decreixement urbanístic i la protecció del territori, desclassificant urbanitzables i millorant els espais protegits; el decreixement turístic, limitant els creuers; el foment de l’economia verda i blava, fomentant l’agricultura i la creació d’espais agraris; una mobilitat integral i sostenible, amb un transport públic que contempli el bus interurbà, el tren de Llevant i el tramvia de Palma; l’erradicació de l’especulació al voltant de l’habitatge; la implantació de la fiscalitat verda i l’aturada de Ses Fontanelles i altres centres comercials, per fomentar un teixit comercial de proximitat més sostenible i en millors condicions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.