Setmanari d'informació local - 138 anys

'La Mirada Violeta' visita Pollença aquest divendres

35653

L'Obra Cultural Balear de Pollença ha organitzat un acte en el marc de la celebració de la Diada de Mallorca i, també, dins el cicle d'actes per reivindicar la figura de l'escriptora pollencina, Xesca Ensenyat.

L'acte tendrà lloc el divendres dia 27 de desembre a les 20.00 hores, al Club Pollença.

L'acte començarà amb la intervenció de la poeta Joana Abrines i l'actriu Maria Rotger que faran una lectura de textos de Xesca Ensenyat. A continuació, la cantautora Meritxell Gené i l'escriptora Aina Torres interpretaran un espectacle ideat per la segona a partir de textos de dues autores cabdals de les lletres catalanes, Maria-Merçè Marçal i Montserrat Roig i titulat 'La Mirada Violeta', unint així, en una sola vetllada, a tres escriptores conscienciades amb el feminisme i amb la qüestió nacional.

Val a dir que La Mirada Violeta és un espectacle que ha estat rodant arreu de Catalunya el darrer any, amb nombroses i exitoses actuacions i que aquesta és l'única actuació completa que tenen prevista a Mallorca. L'endemà participaran, amb un tast de l'espectacle, a la Nit de la Cultura al Conservatori de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.