Setmanari d'informació local - 138 anys

Salvem Portocolom a favor de tancar el camí de s'Algar als vehicles a motor

35689
Imatge del tancament del camí de s'Algar. | Salvem Portocolom

Salvem Portocolom ha felicitat aquest dissabte Demarcació de Costes i l'Ajuntament de Felanitx pel tancament del camí de s'Algar al trànsit a motor.

Segons la Plataforma és una «valenta decisió presa per unanimitat a la sessió plenària del passat dilluns 16 de desembre, seguint amb l'encertada línia encetada per l'anterior consistori a la plaça de Sant Jaume, recuperant per a la ciutadania els espais ocupats pels cotxes».

Des de l'entitat, han volgut recordar que l'anomenat camí de s'Algar és dins l'Àrea Natural d'Especial Interès de 'Sa Punta-S'Algar', finca pública adquirida pel Ministeri de Medi Ambient l'any 2002, catalogada en gran part com a Àrea Natural d'Alt Nivell de Protecció i a tocar al LIC (Lloc d'Interès Comunitari) 'Costa de Llevant'.

«Aquest indret ha patit fins ara una forta pressió que ha crescut any rere any a causa de la massificació de cotxes, motos, excursions organitzades de vehicles 4x4, acampada d'autocaravanes i, fins i tot, un gimnàs amb rodes i una pista d'aterratge de parapents, amb la consegüent erosió d'aquest espai protegit», han lamentat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.